miercuri, 30 iunie 2010

rrr

Risc, rubin, regim, rulotă,
Rid, rugină, redingotă,
Ritm, rocadă, rufe, rundă,
Ring, regret, raia, rotundă,
Rai, rahat, raport, reptile,
Raft, refuz, romani, rotile,
Ruguri, reguli, roluri, rar,
Rampă, raită, risc, rotar.

luni, 21 iunie 2010

duminica

soare. apoi furtuna. El. si ai mei parinti. zambet si stare de bine. plecare spre Brasov. din ce in ce mai mult soare. 5 picaturi de ploaie. plimbare. 66. oftica. serpentine. ochii-n patru. Campina din nou. cafea si meci. acelasi drum spre Bucuresti. seara. noi doi. :)

miercuri, 9 iunie 2010

zambete

Da, asociez locurile cu oamenii. Dar nu e nimic rau in asta. Inseamna ca am amintiri, amintiri placute pe care vreau sa le rememorez. Uite, drumul asta atat de anost spre casa, acum imi este atat de drag. Sunt atatea locuri care imi aduc zambetul pe buze. Benzinaria de la iesire din Bucuresti, unde alimentam inainte de orice plecare, Mc-ul de la Otopeni unde ne alimentam pe noi, intersectia de la Ciolpani unde de fiecare data ne repetam 'nu stanga', sensul 'girofar' de la intrare din Ploiesti unde mereu vrei sa iti spun pe unde sa mergi, desi stii si tu prea bine, drumul atat de bun care te face sa treci de 150, drumuri laterale pe langa care trecem sau pe care mergem, intrarea in Campina care-mi aminteste de escapada la Brasov. Mi-e drag tare drumul asta acum... ascult muzica, mai fredonez, mai zambesc si sunt linistita. Mi-e bine, desi imi simt picioarele putin cam grele dupa iesirea de aseara cu rolele in care 'm-ai cam alergat'. :P Dar abia astept data viitoare! :)

marți, 1 iunie 2010

Nu sunt perfecta. Dar in definitiv, nimeni nu este. Totusi, in imperfectiunea mea, incerc sa fac sa fie bine. Si sa ne fie. Gresesc, pentru ca sunt om, dar stiu sa imi recunosc greselile. Si incerc sa le repar. Mi-am pus ordine in ganduri, am stabilit ce e important pentru mine. Am alergat printre picaturi de ploaie, am vrut sa te prind inca acasa, am avut nevoie de o privire, de un cuvant. Si mi le-ai dat.
Acum e bine. Asa cum trebuie sa fie.