miercuri, 31 decembrie 2008

Sfarsit de an

Mai sunt doar cateva ore din 2008 ... un an frumos, poate cel mai frumos ever ! Am avut de toate, m-am distrat, am invatat, am facut aproape tot ce mi-am propus. Mi-am promis la inceputul anului ca o sa fac tot ceea ce am scris eu "acolo" , pentru ca am scris undeva ce imi propusesem sa fac. Ei bine, azi, in cele cateva minute petrecute in linistea camerei mele, am recitit planurile pe 2008. Pe unele le-am bifat, pe altele le-am considerat puerile, iar pe restul mi-a parut rau ca nu le-am putut indeplini... Totusi, una peste alta, a fost un super an, cu super prieteni. Prieteni vechi in vara, dar prieteni in adevaratul sens al cuvantului, prieteni noi din toamna incepand, dar care si-au facut loc in sufletul meu. Nu stiu cum va fi 2009, nici nu vreau sa ma gandesc. Cert e ca va exista inca o lista cu dorintele pe noul an, poate mai lunga decat anterioara, poate mai scurta, dar cu siguranta mai matura. Cel putin asa imi propun acum, ca in 2009 sa mai "cresc" un pic la minte... se cam cere :P Sper sa si pot! :D Anyway, 2008 se incheie in curand, sunt deja la petrecere, ma simt bine, sunt fericita. Nu mai stau acum sa scriu prea multe, un lucru e clar : sunt fericita, am fost fericita marea majoritate a 2008, voi fi si mai fericita in 2009 !!
La multi ani, tuturor! Pup nasu si aveti grija de voi! Viata este atat de frumoasa, trebuie doar sa gasesti metoda potrivita de a o trai si de a te bucura din plin de ea !! Eu am gasit-o, zic eu !

sâmbătă, 13 decembrie 2008

Home, sweet home!

M-am mutat in noul apartament, cu Radu si Iul. E suuuuuper! Imi place la nebunie, am fost foarte incantata din prima clipa cand l-am vazut. M-am mutat de 2 saptamani, dar chiar nu am apucat sa scriu nimic despre asta. E la etajul 9 (cu ocazia asta imi inving si eu fobia de lifturi :P), dar e foarte frumos. Am o camera draguta rau de tot, un pat maaare, pereti bleu :x :D , o priveliste de milioane.
Am facut crispy, am papat crispy, am apreciat crispy!! :D
A fost foarte bine si cat timp am stat cu Seba, ii sunt recunoscatoare pentru asta, dar parca tot mai bine e "la casa mea". Dorm muuult, invat si mai mult :)), ascult muzica tare, si e tare bine. Sunt happy!
La faculta am intrat in perioada de teste... sper sa trec cu bine, ma asteapta o saptamana foarte grea. Pana acum am scapat de 2 examene, cu 10 bineinteles. Imi zicea tata ca poate fac ca anul trecut .... tare as vrea, dar e muuult mai greu :( Sunt si materii mai multe, si mai complicate, proiecte mai grele, si ... nu stiu, eu sper din tot sufletul sa scap la cat mai multe!! Abia astept sa iau vacanta !! Sa stau si eu relaxata...
Acum singura relaxare o am in weekend, cand vin acasa si cand nu ma prea gandesc la scoala. Ca in rest, in timpul saptamanii, nici nu ies in oras... invat destul de mult, tre sa recunosc, dar fac asta pentru un scop ! :D
Pup nasu' si sper sa revin cu vesti buuuuune!!

Super weekend la Sibiu !

Desi a trecut o saptamana de atunci .... imi aduc aminte cu placere de weekend-ul trecut, pe care l-am petrecut la Sibiu. Am plecat vineri din fata facultatii, cu un autocar (moz), cu colegii si profesorii de la faculta. Multi profesori, si mai multi colegi. Anturaj aproximativ nou, cu cateva exceptii, dar cu care m-am simtit de milioane. Mici pe Dealul Negru, vizitare Biserica dintru-un lemn. Vineri spre seara am ajuns in Sibiu, care mi s-a parut fantastic. Atat de impodobit, atat de luminat, atat de animat. Piata mare era de vis... parca eram intr-un basm. Nu m-am mai simtit de foarte mult timp asa! Eram eu si atat! Nu imi pasa de nimic. Pe scena din piata canta Paula Seling - senzatie imposibil de descris in cuvinte. Apoi niste "mariachi" cu instrumentele lor ne-au incantat urechile cu cateva cantecele vechi, gen "fetite dulci ca-n Bucuresti" si "Hei tramvai cu etaj si tras de cai". Bineinteles ca nu am stat locului si am dansat un pic cu baietii pe acolo :P (zic "baietii" pentru ca eu iar am fost baiatul intre baieti :P). Am baut un vin fiert, am mancat un kurtos, ne-am bucurat de ceea ce am gasit acolo, am mers pe Podul Mincinosilor, am incercat sa zicem minciuni, dar degeaba. Apoi am plecat spre cazare. La 14 km de Sibiu, intr-un hotel super; Ne-am luat in primire camerele, apartamentele, fiecare cum a avut noroc ... unii jacuzzi (adik noi :P), altii cabina de dus. Oricum, camerele erau foarte frumoase si mari, conditii foarte bune. La 20 30 a venit Mosu' . Ca niste copii cuminti cum am fost toti (NOT), ne-am scos ghetutele bine lustruite la usa camerei in speranta ca Mosu' le va umple. Si intr-adevar asa a fost: am primit cate o turta dulce in forma de ciubotica din partea profesorilor. Ceva simbolic, dar de efect! Spre orele 22 ne-am costumat cu totii pentru balul mascat si am coborat in Clubul de la subsolul hotelului. Costume care mai de care mai traznite sau mai ingenioase, poze facute in continuu timp de 2 ore, dupa care a urmat mult dans si voie buna. Ba cu profii, ba cu colegii, ba pe boxe :P, cert e ca a fost super distractie. Am dansat pana spre ziua, pana la 5 mai exact, moment in care ultimii ramasi in picioare ne-am retras spre camere, dar nu inainte de a-i trezi si pe toti ceilalti cu tipetele noastre. Baita matinala apoi somn pentru cateva ore.
Dimineata ne-a gasit rupti de oboseala dar hamesiti de foame, asa ca pe la ora 9 am coborat la micul dejun unde am facut ravagii :D Spre pranz am plecat la Muzeul Satului, un loc cu adevarat deosebit. Din pacate, vremea nu prea a tinut cu noi, a fost foarte frig si batea vantul extraordinar de tare, dar ne-am incalzit la sfarsit cu un vin fiert intr-unul din restaurantele de acolo. Dupa vin am plecat in Sibiu, unde am avut mana libera pret de ore bune, pana spre seara. Am vizitat Brukental-ul, apoi o biserica evanghelica si in cele din urma am poposit sa mancam intr-un local traditional, unde bucatele romanesti ca sarmalute sau tochitura si mamaliguta au fost foarte apreciate. Odata ajunsi la hotel am fost poftiti la "focul de tabara", unde am putut servi gustari reci, cartofi copti si am putut canta la chitara diverse cantece. Seara festiva a inceput in jurul orei 21 30, unde ne-am distrat copios. Am avut parte de "Surprize, surprize cu " (nu vreau sa dezvolt mai mult subiectul, cine stie cunoaste :P ). Apoi o tombola la care fiecare a castigat cate ceva. Mancarea, si aici traditional romaneasca, a trebuit incercata, desi eram full toti. Putin dans, iar apoi mers in camera fetelor pentru "after party". Somn spre dimineata ...
Duminica a inceput in acelasi stil, tot pe la 8-9 .. cu un mic dejun luat in restaurantul hotelului. Dupa, bagajele si plecare spre casa. Somn pe drum, 2 filme vazute, bancuri si poezii spuse de profi. Mici pe Dealul Negru, pomelo, portocale, struguri si mult mult ras, multe zambete.
Am ajuns dupa amiaza in Bucuresti, la fel de aglomerat, la fel de trist (in comparatie cu ceea ce vazusem tot weekend-ul). Sfantul 41 spre casa, baitza fierbinte, putin invatat si somn mult! Recuperare lenta dar sigura dupa un weekend de milioane!