sâmbătă, 18 aprilie 2009

No more bad days for me! :)

Am trecut cu bine peste cele 4 zile de foc. Am dat testele toate, am predat si proiectul la info, am si dormit pe saturate, acum sunt fresh si foarte bine dispusa. Am facut ordine in ganduri, am renuntat la ce trebuia sa renunt, am facut loc la ceea ce trebuia sa intre. Now, I'm happy happy joy joy! O seara faina aseara, linistita, cu un pahar de campari si o conversatie foarte placuta! Somn mult apoi si o noua zi cu soare e gata sa inceapa! Se anunta voie buna si multa multa buna dispozitie! am nevoie de asta... Pana una alta, nu ma mai satur sa ascultat si fredonat o melodie!

Primavara incepe cu tine!!! :D

Enjoy !

luni, 13 aprilie 2009

I don't like Mondays!

Un inceput de saptamana greu, prea greu. Cu trezit dimineata, cu facut bagejel si plecat la Bucuresti. Dupa un drum lung, in care am mai invatat un pic pentru testele de azi, am ajuns la apartament. Deja eram obosita... Dar greul abia avea sa inceapa. Am plecat spre faculta, povestiri din weekend cu my best buddy si apoi intrat in paine cu tot stresul si toata agitatia din universitate. Toti parca innebunisera azi; colegii, care mai de care mai nervosi si mai speriati, unii nu dormisera de nu stiu cand, unii au dormit prea mult si nu au invatat deloc. Cert e ca plutea in aer incordarea. 13:30 - test la seminar. A fost ok, am terminat repejor, am scris tot. Am mers la bar pentru o cafea si pentru un pic de odihna inainte de econometrie. 15:00 - test la curs. 3 profesori supraveghetori, subiecte individuale, nivel de dificultate mai mare decat la cele facute cu profu. Vis, nu? Am facut cat am putut, sunt oarecum multumita, pentru ca am facut tot ce am stiut, dar... ca mereu e un dar... se putea si mai bine. Anyway, trecu si testul asta .. Asa ca am plecat acasa, in gasca mare ca in zilele bune :P. Vremea nu a tinut cu mine, si a trebuit sa intrerup traditia zilnica de jogging in parc. Oricum... nu eram in stare... nici fizic, nici psihic. Un pic mahnita din cauza econometriei, dar cu speranta inca vie ca poate poate... Cateva episoade din Friends, un 3 in 1 si invatat pentru testul de maine. Mai pe seara, un pic de proiect la info si somnic.
Concluzia? I don't like Mondays! mai ales cand sunt asa pline de ... dar mai bine lasa...

duminică, 12 aprilie 2009

Si am zis sa fie weekend in fiecare zi! :)

Dupa o luna de zile, imi fac din nou "curaj" sa mai scriu cate ceva. S-au petrecut atatea lucruri, care mai de care mai frumoase, care mai de care mai amuzante. Prieteni alaturi, asta e cel mai important!
Inca un weekend frumos, cu tot ce trebuie. Cu distractie pe cinste, cu rasete si multa veselie. 3 sarbatoriti (Mariusel, Roro si Bucurie); am inceput de vineri seara cu chefuitul prin clubuletzul nostr
u drag. Acelasi loc, aceiasi prieteni, aceeasi voie buna. M-am simtit din nou foarte foarte bine in compania lor, imi sunt tare dragi si imi ofera sentimentul ala de siguranta. Stiu ca ma pot baza pe ei si cand e vorba de distractie, dar si de lucruri serioase.
Sambata dimineata, cu greu ne trezim si incercam sa ne urnim spre o noua distractie. Si-am pus si de un gratar! Si l-am sarbatorit si pe Bucurosul nostru. S
i ne-am simtit cum am putut noi mai bine, si ne-am bucurat sa fim impreuna. Spre seara, ne-am retras la vesnica noastra resedinta, pentru continuarea petrecerii. O zi plina, dar extrem de frumoasa!
Duminica, am zis sa respect traditia si sa fac o mica incursiune pana la Observator. Putin off-road, soare mult si liniste. Multa liniste! Pe seara, cafelutza si apa plata pentru refacere. Bineinteles ca tot la club, bineinteles ca in aceeasi formula. :)
Si uite-asa se incheie un weekend plin, dar frumos rau. De maine, teste si proiecte. 4 zile de foc, foarte importante, dar.. trec ele, ca doar suntem copii mari! :P
Pup nasu' !