luni, 10 noiembrie 2008

Seara de noiembrie in plin Bucuresti. Cu claxoane stridente si masini multe. Cu galagie impinsa la extrem pana in noapte in inima orasului. Seara la hotel. Hotel Ambasador, in mijlocul Capitalei. Caldura multa in camera, dus fierbinte, tv, net, relaxare totala...
Mai e putin putin si se intorc "copiii" din CR . Abia ii astept, abia astept sa ma mut cu ei, abia astept sa facem crispy, abia astept sa ii vad !!!
La facultate incep sa se cam aglomereze lucrurile, dar facem fatza, ca doar suntem oameni mari! Proiecte, teste, activitate pe la seminar... tot ce trebuie ca sa iasa bine!
Acasa.... toate bune si frumoase! :D Somn mult, iesiri foarte nocturne in oras :P dar care cu siguranta au farmec. Cafea de dimineata bauta la 6 dupa amiaza ... plimbari ... zambete ... rasete ... vorbe calde si vorbe dulci ... vorbe frumoase, menite sa unga sufletul. Fericire totala! :*
Cam atat pentru seara asta ... vreau sa dorm, vreau sa visez si vreau sa nu imi pese de nimic! "Nu-mi pasa de nimiiic, de nimiiic, sunt fericita!" :D Dap, kiar sunt! :D pup nasu'!

3 comentarii:

Aventurierii Neinfricati spunea...

Si noi suntem nerabdatori sa ajungem acasa.
Iar in legatura cu crispy... noi iti dam reteta si tu o pui in aplicare, nu-i asa?
AMR 4 zile :)

Cristina spunea...

pup nasu zici ? :)) ce tareeee asta-i vorba mea:)...ps asa s-o duci intr-o fericire totala

rux spunea...

happy happy, joy joy!