miercuri, 30 iulie 2008

Mare 2008

Si am fost si la mare. Si m-am super distrat. Si m-am super bronzat.
A fost cea mai misto vacanta la mare, am mers exact cu cine trebuia. Am dansat in fiecare seara, am mers la concerte pe plaja, in White Horse, am cantat, am ras si ne-am simtit super bine!
Ma trezeam dimineata devreme, mergeam pe plaja, pe la pranz veneau si restul, stateam la soare, ne balaceam... iar pe la 5 mergeam si mancam pe undeva. Am facut si gratar in 2 seri la cazare, si a fost super!
Sunt multe de povestit, poate o sa revin zilele urmatoare... dar... amintirile raman in suflet!
Au fost niste zile super, cu prieteni alaturi, prieteni buni!

miercuri, 23 iulie 2008

Pregatiri pentru mare

Azi toata ziua am fost o aiurita.. ma visez deja la mare, pe plaja, cu apa in fatza,nisipul sub talpi si soarele deasupra .... uf.. abia astept sa ajung pe plaja !
Fac bagaj, ma duc la mare, ma distrez, ma simt bine ... vin acasa si spun tot ! :P
Cam atat acum.... ma pregatesc de plecare. Pup nasu' ! Take care ! :D aa.. si vreme buna mie ! :P

marți, 22 iulie 2008

Nu imi merge calcu de acasa... si sunt foarte nervoasa din cauza asta. Ziua parca e mai lunga si mai goala, nu am ce face cand stau in casa, am ajuns sa deschid televizorul in timpul zilei (asta nu se intampla aproape niciodata inainte) ... trist !
Oricum, cafeaua de dimineata ramane traditie, nu pot sa nu semnez condica la clubuletz. :P Asa ca pe la pranz parasesc camera, ma vad cu lumea, pierdem vremea si ne distram cum putem noi mai bine !!
Ieri mi-am luat bilet de tren ! Asa ca ... PLEC LA MAREEE !!! Din pacate nu o sa fie pe modelul : "hai la mare sa fugim, ia cu tine numai slipul, hai sa numaram nisipul" ... O sa imi iau mai multe chestiutze, haine, sac de dormit, izopren... ca doar mergem cu cortu :D Abia astept ! Am un chef de dans nebun si vreau sa ma distrez mult mult. Deja am inceput sa dansez pe oriunde merg... acum vreo 2 zile am dansat cu Nico pe la clubuletz un pic... parca prea putin totusi :P
Am avut parte si de o seara mai frumoasa decat celelalte... sambata seara ... Am revazut un chip tare drag, am ascultat vorbe dulci si am simtit ca nu imi mai trebuie nimic pentru a fi cu adevarat fericita! Drept e ca totul a durat cam putin ... dar ... mai bine atat decat nimic! Leagane, ras mult, vorbe frumoase, zambete calde... atmosfera de vis ! :*
Una peste alta ... clubuletzul ramane sfant ! Acolo merg in fiecare seara (fara exceptie) si il inchidem.. ba mai mult, ramanem si peste program, cu proviziile facute. In aceeasi formula in fiecare seara, in acelasi loc, dar mereu cu alte subiecte de discutie...

joi, 17 iulie 2008

Liniste ...

O zi plina de liniste... in plin Bucuresti. Se poate? Da ! Cu siguranta! E cel mai frumos sentiment... liniste, si in afara si in interior... multumire sufleteasca si impacare cu sine. Am avut o zi ... pot spune... goala! Dar mi-a placut! Cu trezit la 12 si ceva... stat degeaba pana mai tarziu. Plimbat de una singura in parc cateva ore, stat pe o banca, privit in gol, gandit mult. Nu am avut nevoie de nimeni... doar de liniste ! Asta mi-am dorit, asta am avut!
Stateam pe banca in parc si ma uitam la oamenii care treceau prin fata mea. Fiecare are o poveste, fiecare are un gand al sau, fiecare e diferit... niciodata nu mi-a placut sa analizez oamenii, dar azi chiar am facut asta.
Am stat pur si simplu degeaba acolo, si am visat.... apa lacului se misca usor la trecerea vreunei barci, imi lucea in fata, soarele imi batea in ochi si eu eram undeva departe cu gandul ... e frumos sa visezi! Cred ca asta te inalta, te ridica undeva sus de tot si te face sa te simti important... cel putin pe mine!
M-am simtit bine azi, am zambit de cate ori am simtit nevoia, am ascultat linistea si m-am bucurat de o alta zi de vacanta!

miercuri, 16 iulie 2008

A trecut deja destul de mult timp de cand nu am mai scris ceva ... Sunt in vacanta, stau putin pe acasa, ma plimb, ma distrez, imi traiesc viata.
Weekend-ul trecut am fost la Trofeul Brasovului, in Muntii Ciucas, undeva pe langa Cheia. A fost o atmosfera mai mult decat calda, mai mult decat placuta! A fost un weekend cu adevarat reusit, din toate punctele de vedere. Am avut prieteni aproape, m-am simtit bine, am ras, am cantat si ... cel mai bun lucru zic eu, nu am avut semnal la telefon! A fost un fel de izolare, a fost liniste si a fost bine ! Nu am stiut niciodata cat era ceasul, nu m-a sunat nimeni , pur si simplu nu aveam nevoie de alte persoane decat cele de acolo ! Nu am avut nevoie de multe ca sa fiu fericita: doar un foc mare de tabara, o sticla de pepsi, prieteni aproape si cantece de munte !!!
Am revenit duminica acasa, dupa o incursiune la gradina zoo din brasov, la cota si la vizitat ursuletii din sinaia (aia liberi) ... din nou telefonul suna, m-am reintors la ce lasasem acasa cu cateva zile inainte. Mi-ar placea tare mult sa mai plec, sa ma mai plimb... si la fel... fara telefon !!!!!!!
Saptamana asta a fost liniste pana acum :P ... doar cateva iesiri prin oras, cu intors acasa la 3 dimineata, cu stat la terase, cu mers la papat la 1 noaptea si trezit dimineata la 12 :P E vacanta !!!!! Asta spun acum, asta e singurul meu argument pentru tot ce fac ! Vreau sa ma plimb mult vara asta, vreau sa ma distrez, pentru ca stiu ca de la toamna totul se va schimba. Vreau sa ma angajez si sa devin mult mai responsabila ! Imi pare singura vacanta cand ar trebui sa nu imi pese de nimik ! Vara trecuta am fost stresata cu bacul si cu facultatea, vara urmatoare o sa fiu deja om al muncii, dar vara asta ? cui o las ? E doar a mea ! Si vreau sa ma simt bine ! Stiu... vreau multe, dar ... sincer ... cred ca e singura ocazie sa imi pese numai si numai de mine !
Anyway ... acum is la Bucuresti... la camin. E bine aici ! Chiar ma simt bine ! Pana vineri o sa am tot timpul sa ma si distrez, sa ma si plictisesc... dar acum nu vreau nimik ! Doar sa stau ! De-asta am venit. Sa schimb aerul (cu unul nu prea bun, ce e drept) , sa ma vad si cu alti oameni, si ... nu stiu... am venit pentru "altceva" . Cam atat pe seara asta! O sa adorm devreme, o sa ma trezesc tarziu ... viata in vacanta :P

luni, 7 iulie 2008

O noua etapa

Sunt in Bucuresti. Gata sa inchei o etapa din viata mea ... poate pe cea mai frumoasa de pana acum... Imi strang lucrurile de la apartament. Si e tare greu! Atatea amintiri ... atatea momente frumoase petrecute aici. Imi pare din ce in ce mai mare tot locul asta... e enorm. Cand erau lucrurile mele in el, parea a fi ... nu stiu cum sa zic ... parea a fi coltisorul meu, locsorul meu, universul meu.
Am inceput sa strang lucrurile din dormitorul mare ... pfff, cate clipe petrecute acolo. Cand am venit, am stat mai intai acolo. Si mi-a placut ! Veneau colegi pe la mine; imi aduc aminte ca primul care a venit a fost Seby. Am stat cu el, am vorbit fiecare despre el, am mancat prajituri, am baut suc si am lenevit. Pur si simplu am lenevit in pat amandoi...
Mi-am strans hainele de acolo ... si acum toata partea din dreapta e goala. :( Poate doar flipchart-ul imi aminteste de ceea ce s-a mai intamplat pe acolo. Desenele lui Paul ... ale lui Seba ... si declaratiile nebunilor cu privire la "smochine, timi si uf uf" .. dar curand nu va mai fi nici ala ... Biroul pe care am avut calculato
rul e un alt loc care acum pare atat de gol; cursurile de la facultate, cartile, toate frumos asezate pe biroul din dreapta imi reaminteste de primul an de facultate, care, sincera sa fiu, a trecut mult prea repede. Pernele multe si mici care erau pe patul imens de acolo, nu mai sunt unde ar trebui sa fie ... ci intr-un bagaj, asteptand poate sa ajunga la Campina.. Patul, de fapt, nu mai e nici el .... E asa goala camera ... :(
In office e cam ac
eeasi situatie ... mult loc, putine lucruri. Am strans cu grija tot ce a mai ramas de la Radu si Iul ... Dar imi e dor, imi e dor de ei, de clipele cand eu veneam noaptea tarziu acasa, ei erau fiecare la calculatorul lui si lucrau ... si ma urcam pe un birou de langa ei si incepeam sa vorbim ... si stateam aproape o ora si povesteam, radeam .... Dar .... si asta a trecut ...
Am strans si din bucatarie ... care cred ca e singura camera care inca nu pare prea mare. Am constatat cu durere in suflet, ca inca mai erau cele 3 scaune... undeva in subconstient a fost ceva... puteam de atatea ori sa scot unul din cele stivuite ca sa mai fac un pic de loc ... dar aveam nevoie de 3 .. eu, Radu si Iul . Chiar aveam nevoie de asta !
Am incercat sa golesc si dormitorul mic... dar ma apuca plansul... aici e cea mai mare incarcatura emotionala... dormitorul meu ! ok? Al meu !!! Nu vreau sa mai plec din el .. as ramane o vesnicie ! Aici s-au intamplat atatea, aici am pierdut eu zile intregi, aici m-am uitat la televizor, am stat la calculator... aici a venit gasca de nebuni cu care am baut, am mancat seminte, floricele, pizza si alte atatea chestii .... aici ... pfff... DA, AICI !! :P Aici s-au intamplat mai toate lucrurile importante ! :D E tare greu... nu ma gandeam ca o sa fie asa . Dar incerc sa fiu puternica si sa termin mai repede ce am de facut, ca nu imi face bine sa stau aici, singura... si cu apartamentul asa de gol.
Cred ca la fel de greu o sa imi fie cand o sa predau cheile .... nici nu vreau sa ma gandesc la ziua de maine, cand trebuie sa fac totul sa arate asa cum arata cand am venit aici. Ca un apartament de birouri, nu ca un apartament al unei studente, careia ii place sa se distreze, careia ii plac desenele, chestiile colorate, jucariile si perneelee :D
Pana una alta, nu imi ramane decat sa ma conformez, sa accept ca lucrurile se vor schimba si ca, o etapa din viata mea se incheie, in timp ce o alta abia incepe!